Friday, November 12, 2010

Bekas Creamer Nescafe

Setelah mendapat info dari bro nikths setiap kali ke pasaraya mesti check samada bekas creamer Nescafe ni dah keluar ka belum. Pada Rabu lepas penantian ini berakhir. Nun di rak kaunter khidmat pelanggan tersusun indah (macam penguin beratur pun ada...) bekas creamer nescafe yang merah menyala. Aku pun dengan cargas masuk ke dalam dan sambar tiga pek Nescafe 200gm...







8 comments:

cikpuding said...

bro..nescafe gold pon ader offer dpt mug kaler hitam....cantekkkk jgk nengoknyaaa....

jakionline inc said...

betul la cam peguin, tapi sedih laa kat segamat ni masih belum nampak lagiii.

loncos semi purba store said...

wah..lawa la pulok! Mesti kena cari gak ni.

Spallan said...

cikpuding, memang menarik mug nescafe gold tu, exclusive dan cundezzz

bro jaki, rileks bro, kedai seketoi ni je yang ada bekas creamer ni, kat pasaraya (sudah check) biasa promo ni belum start lagi, donwori, akan mari ke tempat bro

bro loncos, kena angkat bro, sangat cumil dan menarik...

nikths said...

ya memang come-lote,promo kat tempat saya masih bersusun lagi.Kena beli satu-satu,Pek Nescafe masih banyak lagi kat almari.

Info: Promo Ali Cafe Premium Gold keluar balik mug hitam 2010

Spallan said...

hehehe...hobi yang memerlukan kita banyak minum macam-macam jenis air bro nikths & tq for the info.

cikpuding said...

minum tuu minum jugak tp kena beringat2 skit....jgn smpi tkena kencing manis lak nnt...haruuu dbuatnya kan...ahaks...

Spallan said...

yeahhh, betul tu cikpuding...