Saturday, November 13, 2010

Mesin Mikro 5

...perbarisan geng MicroMachines Star Wars
.




Landspeeder
(seperti yang dipandu oleh Luke Skywalker)


Tie Fighter
(hak milik kekal Evil Lord Darth Vader)


Imperial AT-AT
(all terrain armoured transport - Galactic Empire)


Millennium Falcon
(milik Han Solo, kegemaran Chewbacca)


Imperial Tie Bomber
(...macam untuk naik dua orang,
tapi seorang saja boleh)


Tie Starfighter
(yang ni confirm sorang je boleh bawa)


Speeder Bike
(laju tak ingat.... sambil mengelak pokok)


Rebel Blockade Runner
(boleh bawa sehingga 600 penumpang)

.
Super Star Destroyer Executor
(mempunyai krew seramai 208,734
dan boleh membawa 38,000 sojar)


Imperial Star Destroyer
(juga krew yang ramai 37,085 dan
mampu menampung 9700 sojar)


Bespin Twin-pod Cloud Car
(digunakan untuk sekuriti dan mengawal trafik)


Snowspeeder
(...yang menewaskan AT-AT kat atas tadi tu)


4 comments:

iaryylr said...

Bro, syabas! koleksi yang banyak nie boleh buat pameran pengumpul Star War! Syabas Keluarkan lagi!, ada koleksi video tape, vcd, dvd star wars tak nie? kasi keluar nanti ya!

Fitri Osman said...

bro...milenium falcon tu boleh masuk bateri, keluar lampu dan bunyi tak..??

Beli dari US ke?

koleksi yg hebat....

Spallan said...

ini koleksi biasa je bro iaryylr, ada yang lagi hardcore... ok, nanti saya cuba kasi keluar apa stock yang ada...

bro Fitri, tq. ini mil falcom versi kenit saja bro, tapi member saya ada versi besar gedabak yang boleh masuk action figures, ada lampu dan ada bunyi....pergghhh

Fitri Osman said...

betul tu bro..