Tuesday, February 8, 2011

Dah 40 tahun

Ini adalah pin HRC Penang sempena menyambut ulangtahun Hard Rock yang ke empatpuluh. Kedai makan Hard Rock yang pertama telah dibuka pada 14 Jun 1971 di kota London dan kini, setelah emaptpuluh tahun berniaga, sudah ada lebih seratus cawangan kedai makan yang masyhur ini dan angka ini tidak termasuk rangkaian hotel dan kasinonya...






3 comments:

iaryylr said...

Bro, berapa anggaran harga satu pin-pin ini, standard harga atau ikut negara? tengok kat web macam ikut dollar..

Spallan said...

Bro, biasanya harga satu pin ialah RM45, cuma kadang-kadang kalau keluar yang special sikit mungkin jadi RM50.

iaryylr said...

oooo, cun tu kalau cari yang ada bentuk gitar... jari dah keras lah...