Monday, February 21, 2011

yang emas dan yang bergoyang...

Dikatakan terdapat pelbagai souvenir daripada Nescafe Gold sebenarnya tetapi yang aku ada cuma bekas krimernya, belum lagi terserempak dengan gengnya yang lain. Bezanya souvenir Nescafe Gold ni, barangannya berwarna hitam dan mempuyai logo emas. Kalau Nescafe yang biasa dok minum tu, souvenirnya berwarna merah dan berlogo putih. Oklah, kalau mau check out paper cupnya boleh tekan sini...





Gelas Nescafe Shake. Sudah "shake" baru tuang dalam gelas ni, jangan kasi goyang bila sudah tuang....bersepah nanti.


2 comments:

iaryylr said...

saya baru dapat hari tu kat botologi, he he he! yang belum dapt ada lagi satu tulisan emas..
Syabas Bro memang sukar nak dapat...

Spallan said...

betul tu bro, agak sukar nak dapat yang satu nih, dalam koleksi pun ada sebiji saja, takda spare pun.